tiistai 14. toukokuuta 2013

Jalkineita

Jälleen pääsimme iloitsemaan mukavista kirpputorilöydöistä.
Kävimme lauantaina hakemassa Kasperin kanssa alikersantti-tätin junalta
ja pyörähdimme samalla pikaisesti aseman lähellä olevalla kirpparilla.
Kasper huomasi itse yhden hyllyn alaosassa olevat rullaluistimet 
ja ryhtyi kokeilemaan niitä.
Kaikeksi onneksi ne olivat sopivat,
joten ilman muuta lähtivät mukaan.
Hintakin oli tosi alhainen.
Toistaiseksi niillä on harjoiteltu vasta oman kodin pihakiveyksellä,
mutta kunhan jarruttamisen jalo taito on vielä hieman harjaantunut,
niin pääsemme ihan kunnolla tielle treenaamaan.

Nelly päätti kokeilla tädin ihania pinkkejä kenkiä 
ja näytti vallan huvittavalta liian suurissa "monoissa" lompsiessaan.
Näyttää ihan siltä kuin neiti osaisi solmia nauhat itse:D


Sataa, paistaa, sataa, paistaa...
 näillä mennään tämä viikon alku.

5 kommenttia:

 1. Nelly näyttää kyllä ylisöpöltä tuossa kuvassa! Mukava nähdä ja kuulla kuinka paljon uusia sanoja pikkuneidille on tullut viime näkemän jälkeen. Wir treffen uns am Donnerstag, bis dann!

  VastaaPoista
 2. Bis dann! Tästähän on tulossa oikein monikielinen blogi. Ainakin kommenttien suhteen:)

  VastaaPoista
 3. Siellä onkin hyvä harrastaa rullaluistelua. Multa jäi luisteleminen, kun jarruttaminen ei ollut vahvuuteni ja näillä kulmilla on isoja mäkiä. Nellyn kenkien sovitus tosiaan näyttää suloiselta ja niin oikealta tuo nauhojen sitominen.
  PeePee, on muuten tosi mukava juttu, kun jaksat vastata näihin kommentteihin. Se tuo tähän blogisi lukemiseen ihanan lisän. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Olettepas hyvän löydön tehneet. Kyllä sitten kelpaa luistelemaan lähteä. Meillä on kans tapana sovitella noita ihan liian isoja kenkiä jalkaan:)

  VastaaPoista
 5. Riikuska:
  En määkään uskaltaisi lähteä luistelemaan, jos olis yhtään minkäänlaista mäkeä lähettyvilläkään. Siinä mielessä nämä meidän tienoot on hyviä, ettei juurikaan ole pelkoa maan nousuista.

  Ja tuosta kommentteihin vastaamisesta. Kiitos sanoistasi! Ilman muuta vastaan kaikkiin kommentteihin, koska minusta on aivan mahtavaa, jos joku tänne jaksaa kommentin jättää. Mun mielestä on täysin ok, että blogeja luetaan anonyymeinä, eikä käynnistä jää muuta merkkiä kuin kävijälaskuri naputtaa yhden luvun lisää, eikä mulla ole tietoa siitä, kuka täällä on vieraillut. Mutta tottakai se lämmittää mieltä ja tuntuu tosi hyvältä, jos joku ihana jaksaa myös kirjoittaa jotakin. Jos kukaan ei koskaan kommentois mitään, niin en tiedä olisinko enää tätä blogia pitämässä. Vaikka etupäässä tätä itselleni muistoksi kirjoitankin. Kiitos siis sinulle, kun jaksat täällä käydä ja usein myös kommentoit!

  Hilu: Lähikaupungin kirpputorit on hyviä paikkoja kaikenlaisiin löytöihin. Voin kyllä kuvitella, että teillä on myös suosiossa kaikki liian suuret kengät ja niillä sitten mennä rontostellaan pitkin tupaa.

  VastaaPoista