lauantai 2. marraskuuta 2013

Pyhäinpäivänä

Tänään on ollut harmaa, märkä ja aika pimeä päivä.
En tiedä teistä muista, 
mutta minusta tällainen sää kuuluu pyhäinpäivään.
Olisi jotenkin hassua, 
jos aurinko olisi paistaa helottanut keskipäivällä.
Illalla hautausmailla loistavat monet kynttilät.
 Kuvan enkelin on Emmy askarrellut mikkelinpäiväksi,
mutta minusta enkeli sopii hyvin myös tämän päivän aiheeseen.

Rauhallista pyhäinpäivän iltaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. niinpä,ihan pyhäinpäivän sää täälläkin.Sellainen hieman surullinen ja harmaan,ankea <3

  VastaaPoista
 2. Rauhaisaa pyhäinpäivän iltaa teille!

  Tuntuu, että joka paikassa vouhotetaan vaan hallowenia, kummituksia ja noitia. Ovikelloja soitetaan ja kysellään karkkia ja kepposta. Minustakin pyhäinpäivään kuuluu kynttilät ja rauhallinen, melkeinpä harras tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hyöty täällä "syrjässä" asumisessa on, että halloween-kotkotukset eivät täällä juurikaan näy. Eivät oo tainneet koulussakaan puhua halloweenista mitään, tai ainakaan lapset ei oo mitään maininneet.

   Poista
 3. Ei tosiaankaan oo näkynyt mitään keppostelijoita oven takana.En vain osaa sanoa,miten semmoiseen suhtautuisin.Ajaisinko kylmän rauhallisesti pois ja sanoisin muutaman valitun repliikin,vai "armahtaisinko" viattomia lapsukaisia jotka on houkuteltu moiseen hömppään mukaan ja näin eivät osaa kunnioittaa pyhäinpäivän oikeaa sanomaa.Onneksi ei ainakaan tänä vuonna tarvinnut ottaa vielä kantaa koko asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi muuten oikiasti vähän hankala tilanne, jos oven takana pikku-velhoja olisi. Periaatteessa se ei ole lasten syy, joten kovin kovasti heitä ei voi tylyttää. Mää ehkä sanoisin ystävällisesti, että me emme vielä halloweenia. Karkkia meillä ei kuitenkaan olis varastossa, koska sellaista tilannetta ei meillä oikeasti voi tapahtua, oli halloween tai ei.

   Poista
 4. Tuo on totta, että pyhäinpäivän sään kuuluukin olla suttuinen. En ollut tullut sitä aiemmin ajatelleeksi, mutta juuri noinhan se on. Sitä se täällä olikin ja näyttää myös jatkuvan ensi viikon puolelle. Ääni palautuu vähitellen, vaikkei vielä aivan oikeisiin oktaaveihin ylläkään. Kiitokset Mustanparran yskänmixtuuralle :) jälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että ääni taas kulkee. Hiukka hankalaa sun olla töissä, jos kovasti pitää olla hiljaa.

   Poista
 5. Pappa oli nakertanu isosta kesäkurpitsasta onton, halkassu sen kaheksi puoliskoksi ja tehny puoliskoille silmät ja suun. Toivat Villen kans hiekkalaatikolle ne istuskelemaan ja kynttilätki laittoivat sisään, joten sen verran meillä kurpitsanaamoja pyhäinpäivänä näkyi =) Olivat hauska näky kun vihreä kurpitsa ja keltainen kynttilä sekoittivat värinsä, niin kyllä silmät ja suu hohtivat oransseina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hauskan näköistä:) Oliko kesäkurpitsa naapurissa kasvatettu? Jos oli, niin ainakin teillä oli kovin kotimainen "halloween";)

   Poista