lauantai 7. maaliskuuta 2015

Talviloman loppuja

En osaa sanoa onko kuvassa kyse äärimilleen viedystä laiskuudesta, kuntoiluhulluuden huipentumasta, raa'asta voimankäytöstä vai miesten putkiaivoista. Joka tapauksessa Puron varren isäntä, josta aika harvoin täällä blogissa mitään puhutaan, päätti viedä tänä aamuna auton peräkärryn mummulaan. Auto, jossa on peräkoukku, oli jo mummulassa valmiina. Matkaa ei ole kuin puolisen kilometriä ja itse olisin ehkä kävellyt sinne, ottanut auton ja hakenut peräkärryn sillä. Tämä oli kuulemma aivan liian vaivalloista ja monimutkaista. Hän pisti tytöt kärryyn ja työnsi sen mummulaan. Eipä tarvinnut edestakaisin ravata tuota "pitkää" väliä...

Ehkä on hyväkin, että talviloma lähenee loppuaan ja maanantaista lähtien olemme kaikki taas normaalisti sorvin äärellä. Tai, jos nyt ihan rehellinen olen, niin voisin minä tämmöistä jatkaa vielä toisenkin viikon. Ihan helposti.
Lista tekemättömistä töistä on lyhentynyt rahtusen, mutta ei ehkä niin paljon kuin alunperin suunnittelin. Vähän on leivottu, siivottu kaappeja ja sen sellaista. Jälleen kerran olen tullut siihen tulokseen, että meillä on liikaa tavaraa. Normaalien kotipuuhien lisäksi on keksitty pientä "lomatekemistäkin". Harmaana torstaina ajelimme kylpylään ja aika kului siellä nopeasti. Liekö loskasää syynä, että aika moni muukin oli päätynyt samaan paikkaan päivää viettämään. Sopu kuitenkin sijaa antoi ja sekaan sovittiin.
 Pappa vietti synttäreitään perjantaina ja Emmy leipo lahjaksi suklaakeksejä. Nanna puolestaan maalasi kortin ja vasurillaan kirjoitti tekstin.
Tämmöisistä pienistä palasista rakentui meidän tämä(kin) viikko. 
Ensi viikolle on luvattu aurinkoista. 
Minun puolesta nämä loputkin lumet voisivat sulaa pois. On kevään aika.

8 kommenttia:

 1. Oma rakas putkiaivopuolisoni olisi voinut toimia juuri samoin! Eläköön erilaisuus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Kukin taaplaa tyylillään:)

   Poista
 2. Olipa hilpeä alotus postaukselle :D mitähän poliisit ois sanonu moisesta peräkärrykuljetuksesta jos ois vastaan tullu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin minusta tuntuu, ettei tuossa kaikki mennyt liikennelain mukaisesti.... Autoja oli tullut vastaan usiampi, mutta niistä oli lähinnä huvittuneena nostettu käsiä;)

   Poista
 3. Heh, tuossapa oli vinkeä idea kärryn kuljetukseen!! Kylällä "muualta tulleet" saakin tehdä vähän outoja asioita, eikä vielä saa leimaa otsaan :D Ärsyviikko on nyt takana ja lumet lähtee kovaa kyytiä, mukavaa. Tsemppiä uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tuo isäntä muutenkaan mieti, mitä muut miettivät. Sanoo aina, että "mulla on mun jutut ja sulla saa olla sun jutut". Keväistä on edelleen:)

   Poista
 4. keinot on monet,hyvä kuntoilu-lenkkihän tuossa tuli samalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, lenkki ja voimaharjoittelu samassa:D

   Poista