lauantai 23. huhtikuuta 2016

Valmiina kesään

Kesään valmistautuminen on kaiketi kiinni jokaisesta meistä itsestämme. Tai kesähän kyllä tulee valmistauduimme tai emme, mutta uskoisin lähes jokaiselta löytyvän joku tai joitakin juttuja, jotka kuuluvat kevääseen ja sitä kautta ovat välietappeja ennen kesäkauden alkamista.


Minun puolestani Puron varteen saa kesä tulla, sillä (laiska töitään luettelee) meidän piha on haravoitu. Tai oikeammin, haravointiroskat on kärrätty pois. Varsinainen haravointi on tehty jo melkein viikko sitten, mutta mikä siinä onkaan, että oli sitten syksy tai kevät, niin ne lehti- ja risukasat jämähtävät tuohon meidän pihaan kuin syylät, eivätkä meinaa liikkua siitä mihinkään. Mutta nyt on viimeinenkin kasa kuivunutta ruohikkoa ja puista pudonneita risuja kärrätty pois. Tulkoon siis kesä!

Kasper ja Nanna kunnostautuivat vadelmapensaiden leikkaajina. 


Vielä pihakalusteet paikoilleen ja pari orvokkiamppelia terassille, niin se on siinä:)
Kesälauantaiden tuntukin alkaa vähitellen levitä tänne, kun kuovit (ja lokit) huutavat pellolla, saunan piipusta tupruaa savu ja pyykit saa kuivumaan ulos.
Tämmöstä tavallista tänne.

2 kommenttia:

 1. Puron varressahan ollaan jo valmiina kesään. Onnittelut.
  Täälläkin on pihapensaita, pihlajia ja omenapuita leikattu tänä keväänä ihan reilusti. Siitä huomimatta muutaman päivän päästä näyttää, kuin mitään ei olisi leikattu. Jäteasemalle meni kuitenkin peräkärryllinen oksia ja risuja ja järeämmästä tavarasta tehtiin klapeja.
  Kesä saapi kuitenkin tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kesä saa tulla. Ja mukavasti tuolla pihalla jo tuomenoksat vihertävätkin. Meillä jäi pensaiden leikkaukset kokonaan väliin tänä vuonna, kun viime keväänä niitä saksittiin oikein urakalla. Annetaan kesän tulla.

   Poista