keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kiinni on ja pysyy

Halutessaan (!!) lapset osaavat olla jo isoksi avuksi monissa kotitöissä.
Takapihan terassista otetaan toki kaikki hyöty irti 
ja se on mitä mainioin pyykinkuivauspaikka.
Sanoin Emmylle, 
että laittaa pyykit niin, ettei tuuli vie:

Arvelisin, että etualalla oleva pyyhe pysyy ainakin paikoillaan...

Aurinkoista viikon jatkoa!
Meillä uimakolu on tämän viikon iltoja hallitseva tekijä.

6 kommenttia:

 1. :) Ihana ripustus :)
  Lapset on kyllä ihania, kun niin tosissaan ovat avuksi :)
  Meillä täällä mummilassa lapset pyörii aina telemässä mukana :)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. :D juu ei varmaan tuuli vie

  VastaaPoista
 3. Hienosti ripustettu. :) Uimakoulu on hieno juttu heti näin kesän alussa. Niitä taitoja pääsee sitten harjoittelemaan pitkin kesää.

  VastaaPoista
 4. Tuksu:
  Lapset ovat kyllä aina niin tosissaan, sama mitä tekevät. Ja kun työtuuri oikein iskee päälle, niin äitillä on tekeminen, että keksii sopivaa työtä kaikille. Vastaavasti sitten voi iskeä laiskamato, mutta niinhän se iskee välillä aikuisillekin. Ja usein se työ maittaa mummulassa paremmin mitä kotona:)

  Maija:
  Kiinni oli ja totisesti pysyi:)

  Riikuska:
  Meillä oli onnea, kun lapset pääsivät heti loman alkajaisiksi uimakouluun. Just se oli ajatuksena, että opittuja taitoja voi sitten kesän mittaan treenailla sullekin tutuilla uimapaikoilla.

  VastaaPoista
 5. Pienenä pikkuaskareita ja isona isompia. Todella söpö pyykkipoikarivistö :) Mikä siinä onkin, että arkisten puuhien tekeminen on monesti erityisen mukavaa muualla kuin kotona. Täälläkin viileni vihdoin, seuraavaksi odotamme sadetta. Karjalan lennosto Rissalassa viettää jotain ilmasotaharjoitusviikkoa ja sen kyllä täällä huomaa. Koko ajan lentää jos jonkinmoinen hornetti männyn latvoja hipoen.. Pommeja eivät vielä ole pudottaneet.

  VastaaPoista
 6. Täälläkin on taivaalla jylissyt. Onkohan nyt menossa joku yleinen ilmasotaharjoitus, koska tuskin Rissalan koneitten äänet tänne asti kuuluu. Epäilen tuota rannikolla olevaa armeijan aluetta, josta se ääni tulee.

  VastaaPoista