lauantai 24. elokuuta 2013

Käyttäkää kypärää!

Meniköhän tämä nyt ihan oikein?
 Kiipeily majan katolla on mukavaa.
Samoin ratsastaminen keppihevosella.
 Ratsastaessa tulee käyttää kypärää.
Nanna-muorin tapauksessa olisi varmaan parempi,
jos määräykset olisivat toisinpäin...

Lepposaa lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Välillä tuntuu, että lapsilla saisi olla vähän joka tilanteessa se kypärä päässään. Toisaalta mun mielestä esimerkiksi konttauskypärä on maailman turhin keksintö - miten muuten lapset ikinä oppivat mitään varomaan, jos kaikki kolhut pehmustetaan ja ennaltaehkäistään valmiiksi? Sitäpaitsi ainakin leikkipuistoissa kiipeilytelineissä kypärä on vaarallinen, aika monta tapausta on uutisoitu, joissa se kypärän leuan alta kulkeva hihna onkin tarttunut telineeseen tuhoisin seurauksin. Meillä ohjeet kuuluu: pyörän ja potkulaudan kanssa kypärä päähän, kiipeilytelineisiin lähdettäessä ehdottomasti pois. Hyvin pojat sen muistavat. :)

  VastaaPoista
 2. Oon samoilla linjoilla. Meillä ei oo koskaan pöydänkulmia pehmustettu, eikä konttauskypärää käytetty. Kyllähän se pää kolisee ja välillä on aika pahankin näköisiä mustelmia, mutta eiköhän ne kuulu asiaan. Hengissä ainakin toistaiseksi ollaan kaikki;)

  VastaaPoista
 3. juu kyllä se kypärä tahtoo useimmiten jäädä sisälle ku ett olis käytössä:)

  VastaaPoista
 4. Uskallan rehdisti hyvällä omallatunnolla kertoa että minä käytän aina ratsastaessani kypärää! Pyöräillessä ei aina tuu käytettyä, mutta se on ehdoton että ratsastaessa käytetään kypärää! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kypärä on hyvä pyöräillessä ja ratsastaessakin. Meilläkin on tuo keppihevonen kovassa käytössä :)

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti kypärä päähän ratsastaessa ja pyöräillessäkin! Se on kuitenkin hyvin halpa henkivakuutus.
  Kiitos taas kaikille kommentoijille:)

  VastaaPoista
 7. Tuo ratsastuskypärä vaikuttaa ainakin olevat varsin tujua tekoa :D Hyvä se on opetella kypärän käyttö jo keppihevosen kanssa. Muodostuupahan rutiiniksi heti kättelyssä. Mukavaa viikkoa puron varteen!

  VastaaPoista
 8. Samoin sinne, hyvää viikon jatkoa! Pitää soitella vähän paremmalla ajalla, kun täällä päässä on vähän vähemmän huutoa...

  VastaaPoista