sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kipuja ja kemuja

Kuuma kaurapussi, särkylääkkeet, rentouttavat rasvat ja kaikki mahdolliset kikka kolmoset ovat tulleet muutaman päivän aikana tutuiksi, kun hartiat iskivät totaali jumiin. Ei vietävä sentään miten hankalaa! Miten yksi himputin hartia voi tehdä olosta ja elosta näin työlästä. Lupaan, että kunhan tämä jumitus helpottaa, niin tilaan ajan hierojalle ja pidän hartioistani sen jälkeen parempaa huolta.

Viikonloppuun on mahtunut mukavia juttuja, joista valitettavasti hartioiden juiliminen vei sen parhaimman terän pois. Savon-täti on käymässä ja lapset pääsivät mummulaan yökylään. Viime yö taas vietettiin porukalla kolmen maakunnan mummulassa, kun kävimme juhlistamassa iskämiehen kummitädin tasavuosia. Oli mukavaa tavata pitkästä aikaa monia sellaisia ihmisiä, joita ei ihan joka viikko eikä joka vuosikaan tapaa. Ja lapset tietysti nauttivat eniten serkkujen seurasta:) Voi mikä meno mummulassa taas olikaan.


Mutta nyt kohti uutta viikkoa. Minulla se alkaa sairaslomapäivällä, mutta toivottavasti tästä noustaan pian. Kuvia ei ole tullut napsittua, kun kädessä on ollut kaurapussi ja rasvatuubi. Nämä kuvat ovat muutaman päivän takaa kauniista auringonpaisteesta, kun pihaladon katolta lumi suli vauhdilla. Erikoinen helmikuu kerrassaan.

4 kommenttia:

 1. Minun siskoni pesee aina rollon dödön puhtaaksi ja pistää muksut jonoon dödöttämään hartiaseutua toisiltaan ja itseltään. Kaikki tykkää ja helpottaa jumeja. Hartiajumi on tosi tympeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöisestä konstista en ollut ennen kuullutkaan. Pitääpä muistaa seuraavalla kerralla, kun on heittämässä tyhjää dödöpurkkia roskikseen.

   Poista
 2. Kiitos mukavasta viikonlopusta Puron varteen. Paluumatka meni mukavasti lehtiä lueskellen ja nyt on kassit purettu. Toivotaan, että hartiajumi hellittää pian ja maailma kirkastuu. Sen jälkeen osaa arvostaa taas toimivia olkapäitä eri tavalla. Paranemista viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma näyttää taas paremmalta paikalta. Tänään eka päivä ilman särkylääkkeitä:) Kyllä tämä tästä.

   Poista