sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Yllätyssynttäreillä

Tähän viikonloppuun on mahtunut useampi paikkakunta, joilla olemme joko pysähtyneet tai sitten vain ajaneet niiden läpi. Yhteistä kaikille paikkakunnille on ollut lumisade suuremmassa tai pienemmässä mittakaavassa. Tänään kotiin ajellessa vähän jo tuskailin, miten lumisateessa ajaminen tuntui niin hankalalta, vaikkei ollut edes kunnolla pimeää. Sitten tajusin, ettei viime talvena tällaisia lumimääriä ja kelejä ollut ollenkaan. Edellisistä oikein kunnolla talvisista ajokeleistä on siis melkein kaksi vuotta aikaa. Eipä ihme, että ajotaidot tuntuvat olevan ruosteessa, kun muutenkin ajettuja kilometrejä tulee omalle kohdalleni nykyisellään vähän.
Nauris oli mukana, tottakai. Vaikkei Nellyn toiveesta huolimatta päässytkään uimaan.Mitä saadaan aikaan, kun yhdistetään joukko sisaruksia, serkkuja, paljon syötävää ja työsuhde-etuna yksityiskäyttöön vuokrattu uimahalli? Tänä viikonloppuna tästä yhtälöstä syntyivät yllätyssynttärit lasten tutalle. Ja yllätys onnistui, vaikka anoppi sanoikin, että on alkuvuoden aikana joutunut valehtelemaan enemmän kuin monena vuotena yhteensä:)
 
Late Lammas-kakku
Olipas lystiä olla uimassa ilman tungosta (meteli saatiin kyllä aikaan ihan omallakin porukalla). Ilmeisesti uintia tuli myös tarpeeksi, sillä harvoin tulee eteen sitä tilannetta, että lapset ilman kehoitusta menevät illalla nukkumaan ja nukahtavat lähes silmänräpäyksessä. Nyt on sekin ihme nähty:D
 
Kotona odottivat lumityöt tekijäänsä
Tässä samalla on tammikuu vaihtunut helmikuuksi. 
Viimeinen "virallinen" talvikuukausi alkaa...

10 kommenttia:

 1. Ihana kakku❤️ Juhlat on mukavia, vallankin perhepiirissä . Hauska idea tuo uimahalli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli miehen siskojen aikaansaannos. Uimahalli juhlapaikkana toimi mainiosti:)

   Poista
 2. Kuulostaa kertakaikkisen mahtavilta synttäreiltä! Uimahalli yksityiskäyttöön, kelepais mullekki ;D mukavaa alkavaa viikkoa Puron varteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää viikonloppua sulle myös! Kyseessä ei siis ollut mikään kylpylä, vaan pienen paikkakunnan pieni uimahalli, mutta tässä tilanteessa toimi mitä parhaiten.

   Poista
 3. Teillä kuulostaa olleen ikimuistoinen viikonloppu :) Mukavaa vuoden lyhintä kuukautta! Kohta se hiihtolomakin jo häämöttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, helmikuu ei ole vain viimeinen "virallinen" talvikuukausi, vaan samalla myös vuoden lyhin kuukausi. Hiihtoloma koittaa täällä ensi kuun alussa:)

   Poista
 4. mukavia hetkiä elämässä nämä suvun yhteiset juhla-hetket :)

  VastaaPoista
 5. Ompas teillä ollut kivat synttärit ja uimahallin yksityiskäyttö kuulostaa huipulta :) Ompas hieno Late-lammas kakku myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli kyllä hieno ja myös maistui hyvälle. Uimahalli oli sen verran myönteinen kokemus, että puhuttiin jo, että vuokrataan se vastakin.

   Poista