torstai 13. elokuuta 2015

VauvaHahaa:D
Menikö joku lankaan ja luuli, että nyt on luvassa vauvauutisia Puronvarren suunnalta?:)

 Ei ole täältä, mutta ihanaa vauvantuoksua ollaan saatu nuuhkutella tässä viime päivien aikana, eikä siitä saatu vielä ollenkaan tarpeeksemme.
Yläkuvan (luvan kanssa julkaistu) Ihanuus täyttää tänään kokonaisen kuukauden ja ehti käydä ensimmäisellä vierailullaan mummulassa ja serkkujensa luona alkuviikosta.


Viime viikon perjantaina vietimme Ihanuuden kastejuhlaa Savon suunnalla. 
Sateet taukosivat ja juhlapäivän kruunasi aurinkoinen sää, joka mahdollisti sen, 
että saatoimme kattaa osan tarjoiluista pihalle ja syödäkin siellä. 
Harvinaista herkkua tälle kesälle. Itseasiassa ilma oli niin hyvä, että itse kastetoimituksenkin olisi voinut siirtää ulos, niin halutessaan. 
Ihanuus itse nukkui koko kasteen ajan, mikä sekin osaltaan kuvastaa hyvin kasteen olemusta: lahja, jonka saadakseen ei tarvitse edes olla hereillä tai hyvällä tuulella.

 
 Meidän tytöt odottavat kovasti, että uusi serkkuvauva kasvaisi ja he saisivat opettaa miten väritetään. Viimeksi tänä iltana meillä käytiin kovaa keskustelua siitä, millainen värityskirja Sanni-vauvalle ostetaan, kun on ensimmäisten synttäreiden aika. Kuulemma sellainen, missä on paaaaljon kuvia (mieluiten eläimiä) ja uudet värit pitää ostaa myös. Toisaalta, barbejakin pitäisi hankkia... Tätä menoa lahjalista ehtii kasvaa ihan kelvollisiin mittasuhteisiin ennen kuin ollaan ensi kesässä.

Toki Sanni on ehtinyt saadakin tähän mennessä jo monenlaisia lahjoja ja täti on saanut hyvällä syyllä hiplailla kirpputoreilla kaikkea nättiä, pientä ja vaaleanpunaista. Jos luonto suosii, niin pitkäikäisin lahja taitaa olla kummien ostama tammi, jonka juurelle kastevesikin kaadettiin.
 
Toivottavasti nähdään taas oikein pian Sanni.
 
p.s. Tiedoksi niille, jotka tuntevat meidät oikeasti =blogin ulkopuolelta. Sanni on Sanni vain täällä blogissa. Annetaan pienelle kasvurauha tätin höpötyksistä huolimatta;)

 

7 kommenttia:

 1. ihana pikkuinen <3 ja hienon lahjan on tyttö saanut,toivotaan tammelle pitkää ikää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti juurtuisi lujasti Savon maahan. Olisihan se mahtavaa seurata koko elämänsä ajan tammen kasvua pihassa.

   Poista
 2. Täytyy myöntää että hetken mietin otsikon nähtyä että hetkinen mutta ei siinä montaa sekuntia menny ku oivalsin :D ihana Sanni <3 ja kyllä sitä vähä saa täti hehkuttaa ku moisen tittelin on saanu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska kuulla, että joku meni edes sekunnin murto-osaksi lankaan;) Luultavasti näitä tätin hehkutuksia on jatkossakin luvassa.

   Poista
 3. Mummukin hehkuttaa ja ikävä on jo melkoinen,Toivottavasti taas nähdään pian.

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus sentään :) Minä en kerennytkään Sannia nähdä viimeksi, mutta toivotaan uutta visiittiä pian. Toivotaan, että Tammi lähtee kasvuun hyvästi, hieno lahja.

  VastaaPoista