lauantai 2. tammikuuta 2016

Ei tapahdu mitään-päivä = hyvä päivä

Tätä päivää voisi kai nimittää "Ei tapahdu mitään"-päiväksi. Ja toisaalta, jos päivän eri hetkiä tarkastelee, niin koko ajanhan täällä jotakin tapahtuu. Mutta ei ole tapahtunut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, ihan niitä tavallisia juttuja vaan. Ja tiedättekö, vaikka siihen tavalliseen arkeen välillä työlääntyy, toivoo jotakin aivan muuta ja mielessään suunnittelee irtiottoja sinne ja tänne ilman paluulippua, niin täytyy myöntää, että kylläpä vaan on ollutkin hyvä päivä.


Hyvä päivä siivoukseen, pyykkäämiseen, luisteluun, uunin lämmitykseen, pannukakkuherkutteluun (Puron varresa ei ole tehty mitään "en-syö-herkkuja-koko-keväänä"-lupauksia, koska ne eivät kuitenkaan pidä), lasten kavereiden kyläilyyn, saunomiseen ja kaikkeen muuhun arkiseen. 


Tai sitten tänään on ensimmäista kertaa pitkään, pitkään, PITKÄÄN aikaan ollut sellainen päivä, ettei minun ole tarvinnut yskiä keuhkojani hajalle vartin välein (tätä ei siskoni usko, koska sai todistaa päivän pahimman yskänkohtauksen vastatessani puhelimeen...). Puolikuntoisena ei jaksa katsella kovin paljoa ympärilleen. Kun yskiminen vähenee, jaksaa ajatella muutakin. Jaksaa ajatella ja nähdä hyvää.

6 kommenttia:

 1. Hyvä jos yskä alkaa pikkuhiljaa antautua. Voimat hupenee jatkuvaan kakomiseen ja kieltämättä eilinen puuska oli varsin vakuuttava... sen perusteella ei tietäisi että päivä oli parempi. Mukavaa pyhäpäivää sinne ja hyviä luistelukelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne hyvää pyhää. Luistelemaan ois tarkoitus tänäänkin suunnistaa jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Ihana päivä! Voihan yskä, sitä on liikkeellä. Me onnistuimme nappaamaan rs-viruksen koko porukalla ja tänään jouduimme Iitun kanssa TYKS:iin. Onneksi hoito on parasta! Terveitä päiviä joka suunnalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokos ootte Iitun kans päässeet kotiin? Toivottavasti kaikki ootte jo terveempiä. Täällä toivo on kohdennettu perjantaina odottavaan lääkäriaikaan.

   Poista
 3. kurjia nuo taudit,ku ne iskee lupaa kysymättä :(

  VastaaPoista