sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Syysloman alkuEnsimmäiset uuden talven lumihiutaleet ovat pudonneet Puron varteenkin. Ne leijailivat eilen, mutta sen verran niukasti niitä oli, että sulivat heti maahan päästyään. Pakkasyö kuurasi puut kauniiksi ja auton laseja raaputtaessa tuli mieleen, että talvirenkaat on vaihdettava ennen pitempiä ajoja.

Koululaisten syysloma alkoi juhlavissa tunnelmissa, kun eilen vietimme lasten serkun kastejuhlaa. Siinäkin mielessä oli mukavaa, että pakkaspäivä osui eiliselle ja teki luonnosta juhlavan näköisen. Nyt sataa vettä, eikä kuulaasta syyspäivästä ole tietoakaan. Mutta olipas vaan kivaa kokoontua yhteen pienien juhlien merkeissä, tavata sukulaisia ja syödä vähän liikaa herkkuja. 

Juhlien keskipiste oli ihana pieni poika. Äkkiä ne vauvat kasvavat, kun vertaa serkkupoikia keskenään. Vaikka meillläkin on vielä vauva, niin tuo viime viikolla 9 kuukautta täyttänyt "vauva" tuntui isolta jätkältä pienen serkkunsa rinnalla. Ensimmäisen vuoden aikana jo yksikin kuukausi ikäeroa tekee paljon. Toivottavasti serkuksista kasvaa hyvät kaverit, niin yhteisissä leikeissä kuin ehkä pienessä pahanteossakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti