sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Palmusunnuntaita, sairastelua, synttäreitä ja kesäaikaa
Maaliskuu ei ole ollut ollenkaan sellainen kuukausi kuin etukäteen toivoin tai suunnittelin. Harvoinpa ne asiat menevät niin kuin ajattelee, mutta tämän kuukauden tummat sävyt tulivat erinäköisistä sairasteluista, jotka ovat olleen riesana enemmän kuin tarpeeksi. Nyt taas olemme toiveikkaita siitä, että saisimme olla terveinä koko porukka. Hyvät yöunet tuntuvat ylellisyydeltä katkonaisten ja osin valvottujenkin öiden jälkeen. Samoin illat tuntuvat mukavan helpoilta, kun ketään ei tarvitse lääkitä ennen nukkumaanmenoa. On nimittäin kohtuu ärsyttävää oikaista itsensä illalla sohvalle ja kuvitella kaikkien olevan jo unessa ja sitten alkaa yskän poukutus, joka johtuu vain siitä, että on unohtanut antaa lääkettä ennen nukkumaan menoa.

Nannan kaverisynttäreiden myötä käänsimme lauantaina katseet kohti pääsiäistä ja kesäaikaa siitäkin huolimatta, että lauantaina saimme taas vaihteeksi uutta lunta senttikaupalla. Tänään aurinko on paistanut ja hanki kimaltanut. Mitenkään kovin suuresti siitä ei enää jaksa iloita, kun niin kovasti toivoisin jo lumien sulamista. Lupasinkin eilen, että en aio valittaa kurarapakoista ja muista kevään lieveilmiöistä sitten, kun ne viimeinkin tänne koittavat.

Kevätrapakot tietävät pyykinpesua, mutta pestään sitä meillä muutenkin. Tässä yhtenä päivänä olin kuulevinani pyykkikoneesta jotakin tavallisuudesta poikkeavaa kolinaa, mutta en sitten kiinnittänyt siihen sen kummempaa huomiota, kun kone kuitenkin pyöri ihan normaalisti. Kun sitten ohjelman päätyttyä otin pyykkiä ulos, märkien lakanoiden mukana koneesta löytyi muutakin:


Meillä katsokaas pestään seinäpanelitkin.

Puhdasta hiljaista viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Teillä on puhas talo ku paneeleja myöten pestään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Kun jonkun homman tekee, se kannattaa tehä kunnolla:D

   Poista
 2. Heh, Eppukohan asialla...? :) Vai se kuuluisa Joku, joka tekee paljon ja kaikkialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä se kuuluisa Joku varsin usein käymässä tai sitten se asuu varastossa ihan vakituiseen. Isosisko sanoi myöhemmin, että oli nähnyt Epun tukkivan pyykkikoneeseen jotakin. No, se jokin selvisi kyllä. Onneksi ei kone hajonnut.

   Poista
 3. Eppu ottanu nyt iskämiehestä mallia. Nähny että näin se isikin tekee joka lauantai-ilta, mutta pikkumies erehtynyt luukusta ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tietenkin. Pyykkikoneen luukussa ja kiukaan luukussa on loppupeleissä paljon yhteistä: molempiin tungetaan tavaraa sisälle:) Tämä teoria voi hyvinkin pitää paikkansa.

   Poista