sunnuntai 16. joulukuuta 2012

"Nyt loistaa kolmas kynttilä,
niin kirkas kutsuva.
Oi, kohta meille Kuningas
jo syntyy tallissa."
 
Hyvää kolmatta adventtia!
Kuinka monen ohjelmaan kuuluu illalla Kauneimmat joululaulut-tilaisuus?
Minä olen ainakin menossa tähän lähelle kotokylän kirkkoon joululauluja laulamaan. Varmaan joku lapsista lähtee myös mukaan.
Mies lupasi osallistua jäämällä ainakin kahden pienimmän kanssa kotiin:)

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä nyt on vielä ihan liian aikaista Kauneimmille joululauluille, ehkä menen viikon päästä (aikaisintaan ;) ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei, nyt on just hyvä aika;) Tiiäthän sää minut:D

   Poista
 2. Joo oltiin ja lapsetkin oli ihan kiltisti.Marille huomio:Täällä priferiassa on mentävä silloin kun ne sen ainokaisen kerran ovat,oli aikasta tai sitten ei.Kyllä ne on alunalkaen suunniteltu tälle kolmannelle adventtisunnuntaille ja olivat nyt 40nennen kerran ja just uutisissa sanottiin,että suomalaisia osallistuu näihin tilaisuuksiin noin miljoona ihmistä.Mojova määrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ilta oli. Vielä, kun kanttori ois ollu tilanteen tasalla, niin kaikki ois ollu ehkä liiankin täydellistä:)

   Poista
 3. Ehdottomasti kauneimpiin! S nukahti ajoissa, ja oli helppo lähteä "hyvällä omalla tunnolla". Kolmaskin kerta täytti kirkon myöhäisestä kellonajasta huolimatta täyteen. Kansalaisopiston torvisoittokunta tuuttasi paikoin pieleen, mutta tunnelma oli erinomainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärin tuuttauksia oli sitten liikkeellä enemmänkin:) Eipä niistä sen enempää. Tunnelmaan pääsee kuitenkin.

   Poista
 4. Minä jätin tänä vuonna kauneimmat joululaulut väliin. On tullut noita joululauluja jo mukavasti laulettua ja epäilen että meilläkin olisi kanttorilla muutama jännittävä sävel ja tahtilaji erityisesti uudemmissa lauluissa havaittu.. Oikeastaan syy miksi en lauluihin mennyt oli vähän käytännöllisempi: lapsilla oli päiväkerhojen joulujuhla juuri paria tuntia aiemmin puuronsyönteineen kaikkineen ja ilta vietettiin sitten ihan hyvillä mielin kotona, mieskin kun oli juuri kotiutunut edellisenä myöhäisenä iltana lapinreissultaan.
  t.Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin joululauluja työn puolesta varmasti vähän liiankin kanssa. Kohta helpottaa:)

   Poista