maanantai 25. maaliskuuta 2013

Veräjä


Se on kuulkaas "kouluveräjä" auki:)

10 kommenttia:

 1. Vautsi! Onnea tulevalle koululaiselle. Siitä se matka alkaa :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Täälläkin aukeaa kouluveräjä 5-vuotiaalla ihan lähiviikkoina, on vain jo pelkkään eskariinkin vielä puolitoista vuotta aikaa, kouluun 2,5 vuotta! Eikös kummitytölläkin ole vasta eskari alkamassa syksyllä?

  VastaaPoista
 3. MaiMa: Kiitos! Neiti on kyllä ollut niin mielissään uudesta välämästä hammasrivistössä. Tästä se lähtee, ensin eskariin ja sitten virallisemmin kouluun.

  MariJ: Kiitos! Eskarihan se vasta kummitytölläs on alkamassa syksyn tullen. Mutta kun eskari on koulun yhteydessä, niin se tuntuu siltä, kuin ihan "oikea" koulu alkaisi. Teijänkin suunnalla on sitten odotettavissa hammaskeijun vierailu piakkoin:)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Tervetuloa hammaskeijut! hv

  VastaaPoista
 5. Tuon veräjän syntymisessä taisi olla mummullakin vahvasti sormet pelissä.Jostain kumman syystä mulle on langennut hampaanpoisnykäsijän virka.Sitä on jatkunut kymmeniä vuosia ja suvussa on vino pino lapsia,joiden maitohampaiden poistoa olen avittanut.Koulutus puuttuu,mutta kokemuksella on tullut joltinen näppituntuma hommaan.

  VastaaPoista
 6. Hieno rako on Emmyllä!! Muuttuiko hammas rahaksi yön aikana?

  VastaaPoista
 7. Mahtava välämä! Tästä on hyvä jatkaa eskarilaiseksi orientoitumista. Mummuliini, tuo vetäjän virka taitaa kulkea suvussa, sillä siskollasi on ollut sama rooli naapurustossa... :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille mukanaeläville! Hammas ei muuttunut rahaksi, mutta hammaskeiju kävi ja toi tullessaan toivotun legofriends-sarjan kissan. On se ihan kiva, kun ainakin ekan hampaan lähtö jotenkin "ylimääräisesti" huomioidaan. Tuskin joka hampaasta legoja ostetaan.

  VastaaPoista
 9. Meillä aukesi se veräjä hetki sitten. :) Hammaskeijua meillä ei ole koskaan vieraillut, joten tuskin tulee nytkään. Meidän koti taitaa olla immuuni kaikille mielikuvitusolennoille, kun ei meillä käy joulupukkikaan. ;) Pääsiäispupu täällä on kyllä tänä iltana loikkinut perämoottori rutisten, ehkäpä ne pomput vauhdittivat hampaan lähtöä pupun suusta. :D

  VastaaPoista
 10. Onnittelut sinne suunnalle myös kouluveräjän syntymisestä! Siitä ne lähtee (siis hampaat...):D Jospa sillä perämoottorilla tosiaan ois ollut oma osuutensa asiaan.

  VastaaPoista