maanantai 11. joulukuuta 2017

Olipahan viikonloppu...
Joskus on parempi, kun ei edes yritä pukea sanoiksi mitään. On viikonloppuja, jolloin ei varsinaisesti tapahdu mitään ja sitten on sellaisia viikonloppuja kuin tämä edellinen oli. 

Olen syönyt kahtena päivänä peräkkäin ulkona (ja uskokaa pois, se on minulle iso asia), olen laulanut sekä karaokea autossa että joululauluja kirkossa, olen ollut keilaamassa, olen käyttänyt itseeni enemmän rahaa kuin vuosiin, olen käyttäyt ylipäätään rahaa normiviikonloppua enemmän (ja joululahjat ovat suunnilleen kasassa, jee!), olen viettänyt joulujuhlaa, olen päässyt Puronvarren iskämiehen kanssa kahdestaan isolle kirkolle ja olen tullut yllätetyksi useammalta eri taholta. 

Kaikesta tästä olen hyvin hämmentynyt, iloinen ja kiitollinen.

KUN ALKAA TIETÄÄ MITÄ ON

KUN ALKAA HILJALLEEN TIETÄÄ
MITÄ TODELLA ON
MINKÄ MUOTOINEN MINKÄ KUULOINEN
MILTÄ MIKÄKIN ASIA OMISSA SILMISSÄ
NÄYTTÄÄ JA MILTÄ TUNTUU

SILLOIN VÄHENEE TARVE
SELITELLÄ JA SILOTELLA ITSEÄÄN
TAI MAHTUA VIERAIDEN
RÄÄTÄLEIDEN VAATTEISIIN

SILLOIN TIETÄÄ JO
ETTEI JOUSTAVINKAAN IHMINEN
VENY RISPAANTUMATTA
JA ETTÄ BARBABABOJA
ELÄÄ TOTTA PUHUEN
VAIN SADUISSA

-Elina Salminen-

Kohti uutta vuosikymmentä...

6 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut syntymäpäiväsi johdosta! Ihanaa kun olet saanut tulla yllätetyksi ja nauttia uudelle kymmenelle siirtymisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vieläkin tuntuu välillä ihan kummalta. Että tapahtuiko se kaikki todellakin minulle. Kaikella tapahtuneella jaksaa pitkälle.

   Poista
 2. Onneksi olkoon ja tervetuloa tämän vuosikymmenen joukkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Jos joku olisi parikymmentä vuottta sitten sanonut kaksikymppisiään juhlivalle PeePeelle, että nelikymppisenä elät elämäsi parasta aikaa, niin tietäähän sen, mitä siitä olisin ajatellut. Mutta ihan aidosti olen sitä mieltä, että tämä on hyvä ikä.

   Poista