torstai 3. toukokuuta 2018

Huhtikuu lyhyesti





Olisi ollut loogisempaa aloittaa toukokuu tällä lyhyellä koosteella huhtikuusta. Viime viikonlopun Turun reissu oli kuitenkin sen verran lujaa mielen päällä, että se piti kirjoittaa ensin tänne. Ja nyt siis lyhyt katsaus siihen, mitä mennyt huhtikuu piti sisällään.

H - hätäkeskus
Valitettavasti myös huhtikuussa jouduimme testaamaan käytännössä, onko hätänumero muistissa. Tähän samaan kirjaimeen olisi voinut kirjoittaa myös "hengenahdistus". Onneksi numero oli muistissa ja apua saatiin. En edelleenkään halua valittaa verojen maksamisesta.

U - ulkona syöminen
Mikä voisikaan olla parempaa kuin syödä jonkun toisen laittamaa ruokaa jossakin muualla kuin kotona. Tämän postauksen kuvat olen räpsinyt Turun reissun syömisistä. Koska edelleenkin minusta tuntuu hassulta kuvata omaa lautasta, en kuvannut läheskään kaikkea mitä suuhuni mätin. Nämä kuvat ovat varsin hampurilaispainotteisia.

H - haravointi
Vaikka tänäkin vuonna tuntui siltä, että kevät ei tule koskaan, se tuli kuitenkin aikaisemmin mitä vuosi sitten. Vuosi sitten vappuna lunta oli vielä runsaasti maassa ja pihoja pääsi haravoimaan vasta pitkästi toukokuun puolella. Tällä hetkellä on mukava katsella pihalle, sillä haravoinnit on nyt tältä keväältä haravoitu. Jee!

T - Turku
Reissusta on tullut nyt puhuttua vaikka kuinka, enkä suinkaan aio vieläkään lopettaa. Sen kerran, kun johonkin menen, niin kuulutan sen kaikille.

I - ilma
Ja nyt tarkoitan säätyyppiä. Missä kaksi tai kolme suomalaista on koolla, siellä "on ilmoja pidellyt" eli puhutaan säästä. Muutamia ihanan aurinkoisia päiviä on saatu kokea ja sitä lajia haluaisin lisää. Toiveet ovat tulevassa viikonlopussa.

K - kirjoittaminen
Tällä hetkellä mielessä pyörii paljon aiheita, joista haluaisin kirjoittaa niin tänne blogiin kuin muutenkin. Aika on rajallista, joten saa nähdä miten paljon ehdin näppäimistöä takoa. Huhtikuussa halua kirjoittamiseen oli huomattavasti enemmän kuin aikaa.

U - uni
Tämä alkuvuosi on ollut jostakin syystä vähän heikon nukkumisen aikaa. Kaikesta en voi syyttää lapsia, vaan uni näyttää karttelevan minua silloinkin, kun lasten puolesta voisin nukkua. Tämä on hieman hämmentävää, sillä yleensä pidän itseäni hyvänä nukkujana.

U - urheilu
Hmm... se jäi huhtikuussa lähes kokonaan kaiken muun jalkoihin. Kävelylenkit voi laskea yhden käden sormilla, pyöräilemässä en ole käynyt kunnolla vielä ollenkaan. Onneksi oli partioleiri, niin tuli hiihdettyä edes vähäsen.

Näin. Nyt olkoon huhtikuu paketoitu. Muutaman viikon kuluttua katsaus, mitä toukokuu toi tullessaan.

4 kommenttia:

  1. Toivon mukaan kevät vie mennessään ainakin flunssat ja hengenahdistukset! Onnittelut haravointiurakan suorittamisesta :) Täällä alkoi eilen operaatio puupinojen siirto, ja hommaa on vielä piisalle asti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tuota siivoottua pihaa on ihan mukava katsella. Puusouvia siis riittää teillä. Arkiliikuntaa ja talvella kiitos seisoo. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Herkullisia annoksia:) Ulkona syöminen on kyllä varsin kivaa puuhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! En usko, että koskaan siihen kyllästyn:)

      Poista