tiistai 15. toukokuuta 2018

KesälistaVuosi sitten tein näin kesän kynnyksellä itselleni kesälistan, johon listasin asioita, jotka toivoin tulevaan kesään sisältyvän. Listasta löytyi useampi varmuudella toteutuva asia ja sitten muutama sellainen, jonka jo kirjoitusvaiheessa tiesin jäävän haaveiluasteelle. Kesän lopussa oli ihan mukavaa lueskella lista uudelleen läpi ja katsoa, mitkä kohdat olivat toteutuneet.

Ja nyt, kun uusi kesä on jo meidät saavuttanut, ajattelin olla tylsä ja mahdollisimman ennalta-arvattava ja teen samanlaisen kesälistan uudelleen, tälle kesälle päivitettynä. Viime vuonna muutama bloggaava ystäväni nappasi idean mukaansa ja teki oman kesälistansa, tänä vuonna saa halutessaan tehdä samoin. On mukavaa lukea toisten kesäsuunnitelmia ja oikeastaan vielä mukavampaa on lukea syksyllä, miten kesälistan kanssa kävi.

Tänä kesänä minä aion:

* maistaa jotakin sellaista jäätelömakua, jota en ole ennen maistanut (ei ole muuten mikää helppo nakki sellaiselle, joka syö aina joko suklaa- tai lakritsijäätelöä)

* lukea vähintään kirjan kuukaudessa (säälittävä tavoite, mutta pahoin pelkään, että kaikki muu on yltiöpositiivista uskoa siihen, että iltaisin pysyy hereillä)

* painaa elokuun lopussa vähemmän kuin tämän vuoden alussa (minussahan on ainesta vaikka minkälaiseksi lupauksenantajaksi. Tämän ympäripyöreämpää tavoitetta ei voi olla.)

* nauttia siitä, että saan elää juuri tällaista elämää kuin nyt elän (kaiken arkisen temmellyksen keskellä meinaa välillä unohtua, että aika moni entinen unelma on tämän päivän todellisuutta)

Tänä kesänä minä lisäksi toivon:

* että pääsen käymään useammassa sellaisessa paikassa, jossa en ole ennen käynyt

* saamme pienen pihaprojektin tehtyä valmiiksi

* että jaksaisin kokeilla ja kokata useammin sellaisia ruokia, joita en ole ennen tehnyt

* ja jospa oppisin jotakin tärkeää

* ja että pääsisin kuuntelemaan suosikkiartistiani Juha Tapiota johonkin keikalle

Tällaisia toiveita ja suunnitelmia tälle kesälle.  Palaan asiaan elokuun lopussa. Siinä välissä saan toivottavasti kirjoittaa paljon kesäisiä ajatuksia ja tekemisiä tänne virtuaalikirjaani. 


2 kommenttia:

  1. Ihana kesälistaus! Taidanpa tehdä samanlaisen. Mukavaa loppuviikkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, jos nappaat idean mukaasi. Pitääpä tulla sitten lukemaan sinun kesäsuunnitelmiasi:)

      Poista