perjantai 13. joulukuuta 2013

Hyvää viikonloppua!

Hyvää kolmatta adventtiviikonloppua kaikille lukijoille!

Toivon huomiseksi suuria ihmeitä:
- että juurikaan ketään muuta ei kiinnostaisi lähteä jouluostoksille
- että kaikki tarvittava löytyisi parissa tunnissa
- ja ennen kaikkea, muistaisin mikä joulussa on olennaista

Eiköhän tämä tästä... :)

8 kommenttia:

 1. Sitä vaan ihmettelen, että eikö niitä "jouluostoksia" voisi tehdä jo vaikkapa loka-marraskuussa, jos niitä on kerran pakko tehdä? ;) Suurin osa ruokatarpeistakin on sellaisia, että säilyvät pakasteessa tai kuivakaapissa pitkään. Minä ainakin olen pitkin syksyä hamstrannut ruokaakin siihen malliin pakkaseen, ettei tarvitse kaupasta kuin maito ja salaattivärkit käydä tuoreena hakemassa koko tämän kuun aikana. :) No, koitahan mahtua ruuhkan sekaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ystävä kallis, noin pitkälle menevä suunnitelmallisuus on sun heiniä, ei suinkaan mun;) Ruuhkaan mahduttiin ja kun oltiin aikaseen liikkeellä, niin pari ekaa tuntia ei ollut edes ruuhkaisaa. Ehdittiin jopa päivitellä, että "missä kaikki on?".

   Poista
 2. Kyllä se joulu tulee kaikesta huolimatta.Ei aina ole mahdollisuuksia tehdä isolle porukalle kaikkea etukäteen ,kun arjesta selviytymisessäkin on haastetta piisalle asti.Joululahjatarpeetkin selviävät ehkä vasta lähempänä joulua.kukin perhe taaplatkoon tyylillään ja voimavarojensa mukaan.Hyvää viikonloppua teille ja appelaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu oli hyvä ja kun tosiaan päästiin niin hyvissä ajoin lähtemään,ruuhkatkin menivät ihan mukavasti. Kyllähän mää vuosi toisensa jälkeen päätän olla aina ajoissa kaikissa asioissa ja vuosi toisensa jälkeen kuitenkin kaikki menee niin, että viime hetkellä sovellan:D

   Poista
 3. Joulu on ihmeitä täynnä! Toivottavasti jouluostostoiveet täyttyivät :) Teillä näyttää kauniin lumiselta. Meillä on ihan "musta" tai siis oikeastaan vihreä maa. Onneksi päästään joulun viettoon sinne ylemmäs, lumisiin maisemiin! Meillä jo odotellaan kovasti joulua ja matkaa Oulaisiin. Toivottavasti päästään näkemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maa on valkoinen ja tälläkin hetkellä taitaa tulla lisää tavaraa taivaalta. Uskon, että aika monta joulutoivetta tulee täyttymään aattona ja osa saa suosiolla jäädä odottamaan tulevia jouluja. Pitääpä katsella miten aikataulut menevät joulun aikaan, ristiin vai rastiin;)

   Poista
 4. kukin taaplaa tyylillään,näinhän se menee...ja joka joulu opitaan uutta,jota ei aiota seuraavana jouluna ihan varmana tehdä,ja kuitenkin sama perinne jatkuu...;)

  VastaaPoista