maanantai 17. marraskuuta 2014

Järjestys se olla pitää

Enpä olisi koskaan uskonut käyttäväni blogissani tuollaista otsikkoa.
Minua ei ole koskaan tunnettu minään varsinaisena järjestyksen ihmisenä,
mutta nyt tuo otsikko on aivan paikallaan, koska meille saapui viikonlopun aikana aavistus järjestystä lisää ja siitä olen kovasti iloinen:D

Kesällä kirjoittelin remontista, jota teimme talon yhteydessä olevaan "autotalliin". 
Remontti on valmistunut ja Nanna ja Emmy nauttivat elämästään uudessa huoneessaan. 
Jokainen voi varmasti kuvitella mielessään miltä pienten tyttöjen huone näyttää 
tai ainakin mitä se sisältää: pieniä osia ja paljon!
Legot, barbit ja niiden vaatteet+kengät, pehmolelut, My little ponyt, värikynät, kirjat, nuket ja niiden vaatteet, leikkiruuat ja astiat yms. yms. yms. Joka puolella oli koreja ja laatikoita, joilla tätä kaaosta yritettiin edes jollakin tasolla hallita. Mutta emme me siinä kovin hyvin onnistuneet.

Lauantaina ajelimme Savon tätin luo ja teimme täsmäiskun erääseen ruotsalaiseen huonekaluputiikkiin... Ja nyt järjestys on sitten vain itsestämme kiinni. Ainakin hetken aikaa kaikki on siistiä ja pikkuosatkin ovat omissa lokeroissaan. Tottakai tämä on vain hetkellinen tilanne, mutta minä aion nauttia siitä niin kauan kuin se kestää. Ihan kuin omat ajatuksetkin kulkisivat jotenkin paremmin, kun se laatikkokaaos on hetkellisesti selätetty.

Muutenkin oli kivaa viettää viikonloppua vähän eri ympyröissä. Koska emme päässeet vesirokon vuoksi koko perhe matkaan, niin houkuttelimme mummun ja pappan mukaan ja hyppäsimme Kasperin kanssa takapenkille. Mummu oli virkannut tuliaisiksi pari tyynynpäällistä, jotka toivat mukavasti jo jouluista tunnelmaa Savon tätin olohuoneeseen.


Ja oma joulunodotus on myös pykälää lähempänä, sillä viikonloppuna sain oman joulukalenterin:


Suunnittelin jo vuosi sitten hankkivani itselleni Party Liten kynttiläjoulukalenterin, mutta silloin se jäi suunnittelun asteelle. Nyt se on minun:)
Ja jälleen kerran huomaan tulevani onnelliseksi tavarasta. Minusta on tulossa vallan mahdoton materialisti... Toivottavasti ei. Nyt kun on tuettu "älä ruoki lamaa"-kampanjaa oikein kunnolla, on aika elää siivosti taas jonkun aikaa.
Hyvää tätä viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Pieni lisähuomautus osioon mummun "virkkaamat" tyynynpäälliset.Tarkkanäköiset käsityönharrastajat varmaan jo huomasivatkin,että kudottuhan ne on eikä virkattu,Ohje löytyy Kodin Pellervosta tältä syksyltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mää kun olin aivan varma, että ne oli virkattu. Ehkä johtuu siitä, että sitä virkkuukoukkua (jota ei löytynyt) ois tarvittu muuten. Kiitos tarkennuksesta! Käsityöblogiksi tästä ei ole...;)

   Poista
 2. Kiitokset vain vierahille viime viikonlopusta!! Tyynyt ja tonttu ovat ilahduttaneet sohvalla ja pianon päällä siitä lähtien. Kohta voisi varmaan viritellä jo valoja ikkunaan. Tänne tuli viime yönä pieni lumikerros ja heti kirkastui maisema. Mukavaa viikonlopun jatkoa! Ps. onko järjestys laatikoissa säilynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestys on säilynyt yllättävän hyvin. Laatikot ovat kevyitä kantaa, niin niitä on helppo siirrellä leikkien mukaan.

   Poista
 3. Kätevän näköisiä laatikoita. Voi vetää kokonaan pois ja viedä leikkipaikalle ja taas takaisin. Taitaa olla Sampolla samanlaisia eri värisinä versioina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat varmaan saman ruotsalaisen huonekalukaupan ostoksia nekin laatikot:)

   Poista
 4. Meiltä löytyy samaisia lootia, ja hyviä ovat olleet käytössä. Ovat pehmeitä ja kevyitä - siinäpä pari mainiota ominaisuutta lastenhuoneen sisustukseen. Hienolta näyttää huone? Onko tuparit jo pidetty? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo muuten edes suunniteltu minkäänlaisia tupareita. Hyvä idea. Nyt vois pitää pikkujoulut ja tuparit yhtä aikaa...

   Poista
 5. niin likellä kävitte :D eipä siinä,en olis ollu ite kotonakaan..helsingin reissu pojan kanssa.. toivotaan lokeroille pitkää ikää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on lokerot tähän asti pelittäneet. Muistin sinua, kun siitä teidän tienoolta ajelimme:)

   Poista