keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Vettä ja vesirokkoa

Viikko vierii kuin vesi purossa eli tällä hetkellä todella nopeasti.
 Viime päivien sateet ovat nostaneet puron vedenpinnan ihan kunnon tulvakorkeudelle, joten maisema muistuttaa välillä enemmän huhtikuuta mitä marraskuuta. Nyt näyttäisi siltä, että ilma ainakin joksikin aikaa kylmenee ja päivällä satanut millin vahvuinen lumikerros teki aamun niin hämärästä maisemasta heti paljon "talvisemman" tai valoisamman ainakin. Jatkuva hämärä kuuluu marraskuuhun, eikä minua haitaa, mutta kevyt lumipeite saa kaiken näyttämään niin mukavan jouluiselta ja lyhdyt loistavat nätisti vähän vaaleampaa maisemaa vasten.


 Puron varren viikko vierii eteenpäin totuttuja kuvioita. Vesirokko rantautui meille kuun vaihteessa ensimmäisen kerran ja tällä hetkellä meiltä löytyy kaksi "rokkolaista". Eihän se sairastaminen mukavaa ole, mutta tässä sairastamisessa on se hyvä puoli, ettei sama tauti iske uudestaan. Siksipä toivon, että tauti kävisi kaikki lapset läpi kerralla. Katsotaan, toteutuuko toive...yhtä uupuu...

Mukavaa viikon jatkoa jokaiselle täällä vierailevalle!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä tää viikko on majellu aivan äärettömän hitaan etanan tavalla! Mutta ehkä ensviikko menee sitte raketinomaisen nopiaa :) mää sairastin vesirokon täsä pari vuotta sitte ja sanoisin, että yks hauskimpia sairauksia mitä oon eläesäni sairastanu. Mää pääsin siinä helpolla, toivotaan samaa teijän lapsille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä rokko mikään paha tauti ainakaan tähän mennesä oo ollu. Toivotaan, että päästään loppuun asti näin helpolla. Mitenkä on viikko alkanut? Onko ollu rakettimaisen nopiaa menua?

   Poista
 2. tulispa se rokko meillekin jostain,5 nuorinta ku ei oo sairastanu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesirokko on siitä erikoinen tauti, että sitä tavallaan toivoo, jotta siitä pääsisi sitten eroon. Vaan eipä se aina tartu, vaikka kuinka yrittäisi tartuntaa saada.

   Poista