lauantai 29. marraskuuta 2014

Nämä kynttilät odottavat keittiön pöydällä huomista aamua, jolloin ensimmäinen niistä sytytetään. Tähän loppuvuoteen liittyy pieniä asioita ja hetkiä, joista on muodostunut tärkeitä perinteitä joko koko perheelle tai sitten ihan vain itselleni. Vaikka kello näyttää melkein puolta yötä, en ole tavoilleni uskollisena nukkumassa, vaan odotan netin äärellä (blogeja lukien) Jouluradion alkamista. 

Tämä ensimmäistä adventtisunnuntaita edeltävä puoliyö on yksi niistä joulunajan perinteista, jotka olen kehittänyt vain ja ainoastaan itselleni. Kellon käydessä kahtatoista Jouluradiosta kajahtavat Hoosiannan sävelet, tänä vuonna Lenni-Kalle Taipaleen ja Jesse Kaikurannan sovittamina ja esittäminä. Ja sen jälkeen joululauluja on mahdollista kuunnella tauotta loppiaiseen saakka. 

Levollista alkavaa adventin aikaa!

"enää en ole yön satuttama
huurteisten puiden hiljaisuudessa
kuulen joulun sydämessäni
kiire on poissa
taivaalla tuikkivat tuhannet valot
ilo ja hartaus kaikkialla
sydämeni jouluyö"
- Tuula Simola -

4 kommenttia:

 1. Mukava perinne sulla, fb:stä illalla bongasin mutta en ryöstäny sun ideaa ;)) hyvää adventin aikaa Puron varteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois sen idean saanu ryöstääkin;) Hyvää adventin aikaa myös sulle ja koko perheelle!

   Poista
 2. hieno idea,eipä oo tullu mieleenkään ennen tuo :D tosin 1.nä adventti-sunnuntaina kuuntelen Hoosiannan aamu-kirkosta,useimmiten netin kautta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Hoosianna, tavalla tai toisella, tuo adventin tunnun kotiin ja omaankin mieleen. Minä kävin perhekirkossa vielä laulamassa sen päivällä. Nettijumalanpalvelukset ovat hyvä tämän päivän väylä osallistua kirkkoon omassa kodissaan.

   Poista