sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Serkkuviikonloppu


Yllä oleva kuva on yksi niistä kolmesta valokuvasta, jotka nappasin koko viikonlopun aikana. Kuten kuvasta arvata saattaa, meillä syötiin eilen tortilloja ja voi miten hyviä ne pitkästä aikaa olivat. Kun tekemistä on paljon ja väkeä talo täynnä, ei kuvaamiseen oikein jäänyt aikaa. Mutta monia mukavia muistoja ja muistikuvia jäi mielen muistikortille.

Tästä loppiaisesta tuli oikein hausta serkkujen viikonloppu, kun saimme serkkuperheen perjantaina kylään. Lunta on nyt joka paikka täynnä, joten pihalla riitti pelmuamista, vaikka keli ei mikään paras ollutkaan. Joulun jälkeen tehdyt lupaukset paremmasta ja terveellisemmästä elämästä unohdettiin nyt totaalisesta ja aikamoisten herkkujen ääressä olemme aikaamme viettäeet. Nam, nam! Tiskikone pyöri eilen viisi kertaa, joten keittiössä todella vietettiin aikaa.

Nyt talo tuntuu taas kovin hiljaiselta, kun vieraat lähtivät aamulla ajamaan kotiinsa. Kiitos serkkuperheelle mukavasta vierailusta! Pitkä ja mieluisa joululoma alkaa olla takanapäin. Itse annan täydet pisteet tälle mahtavan pitkälle joululomalle. Elokuussa koulu alkoi aikaisin, mutta sen ansiosta saimme nauttia melkein kolmen viikon joululomasta. Puolensa tässäkin, vaikka tiedän, että näin pitkä joululoma aiheuttaa ongelmia niissä perheissä, joissa molemmat vanhemmat tai perheen ainoa vanhempi on/ovat töissä. 

Nyt alkaa orientoituminen kevätlukukauteen. Edessä ovat työntäyteiset härkäviikot ennen kevättä. On talven aika.

4 kommenttia:

  1. Joo. Tortillat on hyviä ja täytteestä riippuu kaloripitoisuus. Sulla näyttää olevan varsin terveelliset täytteet. Hyvää vuoden jatkoa puronvarteen. Nyt alkoivat härkäviikot ja reikäleivät. Päiväkin näyttää pidentyneen, kun aurinko ilmestyi viikkojen välkeen taivaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän kaikki täytteet eivät tainneet tulla kuvaan mukaan. Kyllä niistä kaloreita sai kasaan ihan kiitettävästi:) Hyvää vuoden jatkoa teillekin! Päivä pitenee ja sen on jopa ihan huomannutkin.

      Poista