torstai 25. kesäkuuta 2015

Kukkahaaste 1/3

Facebookissa kiertää milloin minkäkinlaisia haasteita, joilla koitetaan saada käyttäjät aktivoitumaan ja julkaisemaan kuvia tai kertomaan omasta päivästään. Yksi viime aikoina kiertäneistä haasteista on kukkahaaste, jossa kehotetaan julkaisemaan kolmen päivän ajan kuva jostakin kukasta tai muusta kasvista, joka pihalla kasvaa. Mikäpäs siinä, hyvin kukkien kuvat kesään sopivat. Ja mikä ettei tämmöisen haasteen voisi toteuttaa myös täällä blogimaailmassa.

Siispä, tässä ensimmäinen kukkiva kasvi Puron varresta:
 Ja tämä kasvi olkoon itseoikeutetusti syreeni, joka kukkii tällä hetkellä todella komeasti. En tiedä muistanko väärin, mutta joka tapauksessa minusta tuntuu, ettei meidän pihalla syreeni ole vielä koskaan ollut näin komeasti kukassa kuin tänä kesänä. Onko syy runsaissa sateissa, ettei ainakaan kuivuudesta ole kärsinyt? Vai haluavatko syreenin kukat muistuttaa, että kurjista keleistä huolimatta kesä on kaunista aikaa. Tänä kesänä sitä kauneutta on vain pitänyt etsiä tavallista tarkemmin.


Sateen jälkeen ulkona tuoksuu ihanalta ja se on tällä hetkellä suuresti syreenin ansiota. Tuomen kukat ovat kukkimisensa kukkineet ja on ollut mukavaa, kun pihalla on toinenkin aika voimakkaasti tuoksuva kukka.


Heitä kukkahaasteen MaiMalle Aarteita maalla-blogiin. 

2 kommenttia:

  1. Vai että oikein kukkahaaste :D suurena kukkien ystävänä, viherpeukalo unelma-ammattina ottanen haasteen vastaan mutta seurauksista en vastaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, pääasia että haaste on vastaanotettu:) Seurauksista vastatkoon jokainen lukija itse...:D

      Poista