lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kukkahaaste 2/3 ja musiikkikappale viikonloppuunKukkahaaste 2/3 jatkuuu
 Toisena kukkakuvana olkoon lasten pihalta poimimat kukkakimput:
 Kuvan valotus on mitä sattuu, mutta livenä kimput ovat oikein nättejä.
Nämä taisivatkin olla ensimmäiset "ei voikukkaa" sisältävät kimput tälle kesälle:)
Lasten silmistä loistava ilo kukkia tuodessa on aina niin sykähdyttävää. Muistan itsekin miten mukavaa oli lapsena poimia mummulaan mennessä tien vierestä kimppu kesäkukkia mummulle, joka oli niistä aina yhtä ilahtunut.

Sitten seuraa blogin historiassa jotakin aivan ennen kuulumatonta.
Olen ehkä onnistunut puolivahingossa linkittämään tänne suoraan youtuben ihmeellisistä syövereistä musiikkia. Omat tietotekniset kykyni ovat enemmän kuin rajalliset, joten tämä on "pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri minulle":D

Aina välillä eteen tulee kappale joka erityisesti sykähdyttää. Sitä voisi kuunnella peräkkäin vaikka kuinka monta kertaa. Välillä kuunnella hyvinkin tarkasti ja välillä vain antaa musiikin soida ja nauttia ilman mitään tarkempaa analyysiä. Elokuvassa Tie pohjoiseen Vesa- Matti Loiri ja Samuli Edelman esittävät kappaleen Tuomittuna kulkemaan. Kahden huipputaiteilijan ja muusikon duettoa on mahtavaa kuunnella ja pitkään ajattelin, ettei sen voittanutta ole (löytyy myös youtubesta). Sitten aivan sattumalta törmäsin samaan kappaleeseen, mutta nyt sen esittivät kappaleen tekijä Juha Tapio yhdessä Jukka Leppilammen kanssa. Ja nytpä en enää osaa sanoa kumpi versio on parempi. Tai ehkei tarvitsekaan, ainahan voi kuunnella molempia vuorotellen:)

En enää muista kuka minua viisaampi on sanonut, että jokaisena päivänä pitäisi lukea hyvä runo, kuunnella hyvää musiikkia ja jos mahdollista, puhua viisaita sanoja.

Mikäli linkitykseni onnistui, niin olkaa hyvä ja nauttikaa. Tässä päivän hyvä musiikki:

2 kommenttia:

  1. Vaikuttavaa tietokoneosaamista!! En kykenisi itse moiseen linkitykseen. Hieno biisi ja olen jopa joskus kuullutkin sen, ehkä juuri siinä elokuvassa. Kukkakimput pöydällä ovat herttaisia ja niin kesäisiä. Kunhan vähän lämpö lisääntyy, ja kuivuus siellä suunnalla, niin alkaa kukkakimppuvärkkiä löytymään runsaammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just rupes taas satamaan, mutta päivä on ollut poikkeuksellisen kuiva. Bloggaamisen yksi hyvistä puolista on siinä, että puolivahingossa oppii uusia asioita. Kuten vaikka linkittämään biisejä:)

      Poista