tiistai 5. maaliskuuta 2013

Grillauskausi avattu

Jääkaapissa oli pari makkarapakettia, 
joiden parastaennen päiväykset alkoivat uhkaavasti lähestyä.
Siitäpä saimme oivan syyn kaivaa pihagrillin lumivaipan alta esille.

 Eikä sitä edes niin kovin tarvinnut kaivaa,
sillä tämän talven lumipeite on moneen muuhun talveen verrattuna varsin kohtuullinen.

 Lounas oli yksinkertainen: makkaraa sinapilla ja mehua.
Miten se voikaan ulkona maistua niin hyvälle?
(Ja kyllä me illalla söimme jo terveellisemmin:D)
Isäntä mietti jo, että paistettaisiinko seuraavan kerran lättyjä...

4 kommenttia:

  1. Se on kumma miten ulkona maistuu kaikki niin paljon paremmalta :)Mulla oli eilen tuli uunissa illalla ja sama homma, että makkarapaketti menossa vanhaksi niin käristelin sitten terveelliseksi iltapalaksi makkran tikun nokassa sisällä.

    VastaaPoista
  2. Ainahan se on makkara maistunut pääsiäiskokollakin paljon paremmalta,kuin pannulla paistettu.Siinä ulkokokkaamisessa on jotain alkukantaisen ruuanlaiton elementtejä ja ehkä sen viehätys onkin justiin siinä,paluu luolamiesten aikoihin:)

    VastaaPoista
  3. Tänne olikin tullut monta uutta postausta hiihtisviikon aikana. Mukavia touhuiluja siellä rojun taltuttamisesta grillailuun. Minäkin viimein pääsin kotiin ja koneen ääreen ja tästä palataan taas normiarkeen, mukavaa. Kivaa uuden viikon aloitusta sinne puron varteen!

    VastaaPoista
  4. Hilu: Makkara on hyvää. Ja eihän sitä hyvää ruokaa voi pois heittää, joten päiväysten lähestyessä se on suorastaan velvollisuus syödä pois:)

    Mummuliini: Näin se kyllä taitaa olla. Paluu juurille:)

    Outi: Tervetuloa ulkomaailmaan! Ja hyvää uutta viikkoa sinnekin:)

    VastaaPoista