perjantai 5. huhtikuuta 2019

Talven viimeiset päivät, toivottavasti

Viikko sitten vietimme pitkästä aikaa viikonlopun kolmen maakunnan mummulassa. Keskisessä Suomessa on aina tähän aikaan vuodesta enemmän lunta kuin rannikolla, joten kelit olivat vielä talviset. Mutta onneksi hyvin kevättalviset kelit kuitenkin. Aurinko paistoi ja lämmitti, taivas oli kirkkaan sininen. Tuta oli lainannut viikonlopuksi isojen ja pienten mieleen olevan "leikkikalun", jonka parissa kaikki viihtyivät.



Taisi olla viimeiset hetket moottorikelkkailulle, joten siitä otettiin kaikki ilo irti. Isoveli pääsi kyydittämään serkkujaan ja siskojaan. Kaikkein eniten kyydistä taisi kuitenkin nauttia pikkuveli, joka ei olisi muuta tehnytkään kuin istunut kelkan kyydissä. 


Viikonlopun jälkeen oli hyvä siirtää ajatukset ja suunnitelmat kevättä kohti samalla, kun kellotkin siirrettiin kesäaikaan. Kellojen siirto tuntuu vuosi vuodelta yhä tyhmemmältä touhulta , joten täällä ainakin on yksi, jolle sopii vallan mainiosti,  että moisesta touhusta luovutaan kokonaan. Sama se jäädäänkö kesä- vai talviaikaan, kunhan ei tarvitse enää viisareihin koskea.

Tällä hetkellä lumet sulavat vauhdilla. Hei hei talvi, tervetuloa kevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti