Mulla on kans vakaa aikomus tehdä ens maanantaiksi (1.10.) lähiruokaa läheisen metsikön pihlajanmarjoista, siis kakkua ajattelin, jos vain jaksan sen tehdä. Onneksi marjat on jo kerätty ja säilötty. Saa nähdä, miten happamana sitä sitten siirrytään keski-ikäisten joukkoon, en ole nimittäin ennen pihlajanmarjoja syönyt tai säilönyt. ;) Ja syötiinhän meillä elokuussa nuo lähimetsikön vadelmapensaat tyhjiksi. Että lähiruokaa täällä kaupungissakin. :) Töissä oli muutama viikko sitten meidän suntion tuomia omenoita, tosi hyviä.
Hyvä, että kaupungistakin löytyy lähiruokaa! Omenasato on tainnut tänä syksynä olla hyvä vähän joka puolella. Toivottavasti jaksat maanantaiksi kakun väkertää:)
lähiruokaa tottakai,mutta minä tein vähän harvinaisempaa sellaista. omasta viinirypäleestä ämpäreittäin rypäleitä hillosokerilla hilloksi ja toinen satsi omenoiden kinssa ja olihan se hyvää just paistettiin vohveleita ja herkuteltiin.
Näin on ja ei edes tarvi olla luomuruokaa, jos on suomalaista. Suomalainen, ihan tavallisesti tuotettu ruoka, voi joissakin tapauksissa olla luomumpaa mitä ulkomailla tuotettu luomu-merkinnällä varustettu ruoka.
Meilläkin on tehty piirakkaa viimes tänään tuon samaisen omenapuun antimista :-)
VastaaPoistaMaija
Se on ihmeellisen riittosa puu. Tuntuu, että siitä on riittänyt satoa ihan jokaiselle halukkaalle:) Hyvä niin.
PoistaMulla on kans vakaa aikomus tehdä ens maanantaiksi (1.10.) lähiruokaa läheisen metsikön pihlajanmarjoista, siis kakkua ajattelin, jos vain jaksan sen tehdä. Onneksi marjat on jo kerätty ja säilötty. Saa nähdä, miten happamana sitä sitten siirrytään keski-ikäisten joukkoon, en ole nimittäin ennen pihlajanmarjoja syönyt tai säilönyt. ;) Ja syötiinhän meillä elokuussa nuo lähimetsikön vadelmapensaat tyhjiksi. Että lähiruokaa täällä kaupungissakin. :) Töissä oli muutama viikko sitten meidän suntion tuomia omenoita, tosi hyviä.
VastaaPoistaHyvä, että kaupungistakin löytyy lähiruokaa! Omenasato on tainnut tänä syksynä olla hyvä vähän joka puolella. Toivottavasti jaksat maanantaiksi kakun väkertää:)
Poistalähiruokaa tottakai,mutta minä tein vähän harvinaisempaa sellaista. omasta viinirypäleestä ämpäreittäin rypäleitä hillosokerilla hilloksi ja toinen satsi omenoiden kinssa ja olihan se hyvää just paistettiin vohveleita ja herkuteltiin.
VastaaPoistaNo voi vitsit, omia viinirypäleitä:) Eipä takuulla tuu ihan heti vastaan samanlaista hilloa.
PoistaLähi- ja luomuruoka on ehdottomasti parasta! :)
VastaaPoistaNäin on ja ei edes tarvi olla luomuruokaa, jos on suomalaista. Suomalainen, ihan tavallisesti tuotettu ruoka, voi joissakin tapauksissa olla luomumpaa mitä ulkomailla tuotettu luomu-merkinnällä varustettu ruoka.
VastaaPoistaTuota en tiennytkään, kiitos vinkistä!
Poista