Eilinen päivä tarjosi kukkaramitalla
tai tässä tapauksessa paremminkin ämpärikaupalla
kaikenlaista syyshyvää, mitä luonto ja puutarha voivat tarjota.
Omenoita maistelimme sellaisenaan
ja uunissa hautui iso satsi omenahyvettä iltapalaksi.
Puolukat survotaan pakastimeen
ja ne saavat hyvän kaverin kaalilaatikosta
jahka taas ryhdyn leivinuunin lämmitykseen.
Suomalaista super-ruokaa parhaimmillaan,
ilman välikäsiä:)
Kiitokset sinne, minne ne kuuluvat.
Kummitädille kiitokset maistuvista omenoista ja
tutalle kiitokset puolukoista!
Mä ajattelin, että onko teillä oma omenapuu. :) Sain vinkin omenahillon teosta uunissa. Se oli niin kätevää! Ohje löytyy googlaamalla omenahillo uunissa ja oli Hesarin ruokaohje. Tein parikin satsia, kun mekin saimme omenoita, paristakin paikasta.
VastaaPoistaEi, valitettavasti meillä ei ole omenapuita ollenkaan. Pari päärynäpuuta on kasvamassa, mutta ei niistä vielä satoa ole saatu. En olekaan ennen kuullut omenahillon tekemisestä uunissa. Kuulostaa mielenkiintoiselta.
Poista