torstai 20. joulukuuta 2018

Tähän asti joulukuussa...






...olen tehnyt porkkana- ja lanttulaatikot pakastimeen valmiiksi. Saarioisten äidit hoitavat loput meidän perheen jouluruokalaatikoista

... löysin meidän perheelle sopivan kokoisen, kotimaisen kinkun

...hermoillut lauluporukkamme joulukonsertin vuoksi. Kaikki meni onneksi hyvin ja jäljelle jäi iloinen ja kiitollinen mieli

... olen ollut tyytyväinen kaikenlaisiin "viime tippoihin", kuten vaikkapa päivämääriin, jolloin joulukortit lähtevät matkaan edullisemmalla hinnalla tai ylipäätään joulupostin viimeiseen mahdolliseen päivämäärään. Jos näitä ei olisi, en varmaan saisi mitään joulupostiin liittyvää aikaiseksi ennen aatonaattoa. Kiitos siis  näistä viime tipoista, Suomen Posti!

... sain yskän ja nuhan, jotka vaikuttavat aika sitkeän sorttisilta

... vietin tiivistunnelmaisen illan koulun joulujuhlassa

... näin äsken kahden jäniksen hyppivän naapurin pihavalojen loisteessa 

...äiti leipoi meille joulupullaa

... olen hoitanut kissoja

...nuorimmaiseni oppi sanomaan "maga" (=maha) ja iso. Hän käytti näitä sanoja peräkkäin ja osoitti sammalla minua (ja tästä ei ole tarpeen vetää mitään johtopäätöksiä). Tämän seurauksena avasin konvehtirasian.

... tämä on ollut oikein hyvä kuukausi.

2 kommenttia:

  1. Teidän lauluporukan joulukonsertti oli ainakin minun mielestä tosi hyvä ja tunnelmallinen.Suuret kiitokset laulajille ja Elämystilalle.Kuulijat saivat virittäytyä joulun tunnelmaan.Tietäen kuinka paljon työtä olitte tämän jutun eteen tehneet,ei voi muuta kuin nostaa lakkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä se ilta pääsee tämän joulukuun kolmen parhaan tapahtuman joukkoon, ehdottomasti. Jos nyt näitä joulukuun juttuja ylipäätään johonkin järjestykseen on tarpeellista laittaa.

      Poista